Aanbieding

Boek via ons nu met korting je taalcursus in Valencia!

Misschien denk je erover om een cursus Spaans te volgen in Spanje zelf. Goed idee! Een paar weken les, en je zal zien dat je Spaans met sprongen vooruit gaat.

Maar… welke school te kiezen?

Daar adviseren wij je graag in. Eén van de betere taalscholen die er zijn is ons inziens Taronja in Valencia. Net als eigenlijk bijna alle andere taalscholen heeft Taronja een goed lesprogramma en enthousiaste leraren. De school zit in een mooi en vrolijk ingericht gebouw, en er is voldoende ruimte voor de lessen.

14143487525_bdb568b351_nDe meerwaarde van Taronja ten opzichte van andere scholen zit hem ons inziens vooral in het uitgebreide activiteitenprogramma naast de lessen. Waar naar onze ervaring bij andere scholen in praktijk vaak maar een paar activiteiten per week worden georganiseerd, waar niet altijd even intensief gebruik van wordt gemaakt, organiseert Taronja tot twee activiteiten per dag die zeer druk bezocht worden. Denk aan een wekelijkse filmmiddag, een kookcursus, een les over Spaanse cultuur, de wekelijkse paella-avond, bezoek aan een flamenco-bar, en natuurlijk een druk bezochte intercambio. En dat alles in het Spaans natuurlijk. Dit zorgt ervoor dat je bij Taronja eigenlijk drie keer zoveel waar voor je geld krijgt.

14163659043_b642b33f85_nEn waarom Valencia? Je komt in een superleuke stad die heel veel dingen combineert: het ligt aan zee, heeft het hele jaar een mild klimaat, er is heel veel kunst en cultuur te bezichtigen van oud tot nieuw, en het is een levendige stad: er is altijd wel wat te doen. Men spreekt er bovendien een heel verstaanbaar Spaans.

Het goede nieuws: leden van Intercambio Amsterdam kunnen naar deze school via een speciale prijs, dus mocht je erover denken om bij Taronja te boeken, stuur dan zeker een mailtje met je wensen naar ons (zie onder), en we laten zien wat we voor je kunnen doen.

Wil je meer weten over Taronja? Hier een link naar hun eigen site.


OK, tot zover Valencia. We willen op den duur meer taalscholen benaderen met de vraag of ze onze leden voordeel kunnen geven. Maar we willen natuurlijk wel de beste taalscholen hebben. Heb jij ervaring met meerdere taalscholen (minstens drie), en is er één die er volgens jou duidelijk uitspringt? Dan horen we dat graag van je.

Mail ons in beide gevallen via onderstaand formulier, of rechtstreeks naar cursus@intercambio.nl.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”true”]