Intercambio Cinema

Je leest het goed: intercambio-café gaat filmavonden organiseren. Dit doen we samen met de creatieve broedplaats in de Pijp, Cinetol.

Vooraf verzamelen we om zes uur, en borrelen we, en eten we een supergoedkope burrito (zeven euro) in de Tolbar, naast het gebouw van Cinetol. Later komen mag natuurlijk ook, maar om acht uur gaat toch echt de film beginnen! Voor de film betaal je een entree van vijf euro. Reserveren is niet nodig.

Deze zondag is de proefballon. Het idee is dat we dit vaker gaan doen, en dan om en om een Spaanse film te draaien met Nederlandse ondertiteling, en een Nederlandse film met Spaanse ondertiteling. We beginnen vandaag in het Spaans met

Diarios de motocicleta

… een film uit 2004, geregisseerd door Walter Salles. De film, gebaseerd op de reisverhalen van Ernesto «Che» Guevara en Alberto Granado en zijn komaan, vertelt het waargebeurde verhaal van de reis van de jonge Guevara door Zuid-Amerika in de jaren vijftig. De film is genomineerd voor een gouden palm en twee oscars en haalt hoge ogen op imdb. Hieronder de trailer, in het Spaans: sorry, geen ondertiteling.

We zorgen ook voor een verrassing in het voorprogramma!

Facebooktwitterlinkedinmail

domingo 20 diciembre 2015
18:00 pm - 22:00 pm

Cinetol
tolstraat 182
Amsterdam

Cargando mapa....